Подпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку фејсбук видео насловено „Македонија ќе победи„ ја обвини власта дека кога се работи за проблемите на граѓаните , таа нема слух.

Во продолжение погледнете го целото видео на Мисајловски: