Уредно ги примам сите покани, но Шекеринска и Димитров мора да измислуваат приказни и шират лажни вести.Во спротивно Шекеринска треба да говори зошто не е реновирано детското одмараралиште во Битола, зошто не е направен Копански“, зошто не е направен патот кон граничниот премин „Меџитлија“.истакна Антонио Милошоски во емисијата „Само Вистина.

Кога се гласаше новиот закон за СЈО аудио снимките да важат за секогаш. Ако важеле за Јанакиески да важат и за Заев. Ако важеше за градоначалникот на Гази Баба да важат и за Вице.

Заев е свесен дека негови досегашни соработници ни доставуваат материјали за него. Затоа јас го повикав се што има за мене да пушти, но и јас да можам да прикажам материјали доставени од свиркачи, рече Милошоски во емисијата.