Обраќањето на претседателот Пендаровски во Собранието беше добра прилика да му се обратиме со неколку пораки кои го отсликуваат неговото делување како владин министер❗

? Идентитетот се продава, Стево Молчи

? Заев: Стево е неискусен политичар

? Претседател со купени гласови

? Стево слуга на Заев

? Не е мој претседател, пишува на својот фејсбук-профил Антонио Милошоски.