Антонијо Милошоски, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ денеска ги пушти своите ќерки во градинка каде како што напиша Дариа и Михаела ќе ги учат првите букви и песнички.

Почнуваме во градинка : ) за почеток насмеани

Дариа и Михаела во градинката “Гонџа” (Карпош), заедно со другарките ќе ги учат првите букви, песнички, но и тоа дека треба да го почитуваат авторитетот на учитеките. Со среќа куклички!“ напиша Милошоски на Фејсбук

Почнуваме во градинка : ) за почеток насмеани … Дариа и Михаела во градинката “Гонџа” (Карпош), заедно со другарките…

Posted by Antonio Miloshoski on Понеделник, 14 септември 2020