x

Милион и пол евра го делат Ибрахимовиќ од Милан

ibrahimovic

Златан Ибрахимовиќ нема потпишано нов договор за продолжување на соработката со Златан Ибрахимовиќ.

Иако двете страни сакаат да ги завршат успешно преговорите, сепак нема конечна разврска. „Проблемот“ е еден и пол милиони евра.

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата