Не смееме да ги заборавиме хероите.
Заедно со младите од паркот во населбата Ченто пред споменикот на првиот претседател на Президиумот на АСНОМ, Методија Андонов-Ченто.

Обновата доаѓа.
Обнова која носи обединување и дава насока за светла иднина за сите генерации.
#ИсптавиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Фејсбук статус на Рашела Мизрахи од ВМРО-ДПМНЕ