Приказната за едно дете, кое нема ниту јаве, но нема ниту сон. Тешка е судбината на ова дете. Сагата за несреќното детство на Мелек никого не остава рамнодушен, а солзите на малото девојче ги топи и најледените срца.

Во продолжение погледнете го интревјуто на српски новинар со ѕвездите од серијата „Се викав Мелек” …