-Чест и задоволство ми е што го потпишав овој догвоор заедно со своите партнери. Прв и најважен дел од овој историски договор е потпишан. Сега го чекаме потписот и од другата страна, изјави Мекгрегор.

Првиот човек на организацијата УФЦ , Дин Вајт, пред неколку дена изјави дека прво го чека потписот на Конор со цел да тргне во преговори со Мејведер и неговиот советник Ал Хејмон.