Еден британски пар има дури 18 деца, а најголемото изненадување се случило кога дознале дека наскоор ќе го добијат и 19-то.

Најстарото дете, Сју Редфорд има 25 години, а најмалото само 8 месеци. Сепак ова не ја обесхрабрило мајката да го роди и 19-то.

Taa кон средината на јануари го известила своето семејство дека новиот член е на пат, а сите биле  воодушевени кога дознале дека ќе роди девојче.

Иако после 18- то дете решив дека веќе нема да раѓа, природата повторно не изненади, изјавила среќната мајка.