Мајка и е воспитувачка, татко и земјоделец, а таа СТАРЛЕТА која организира КОКАИНСКИ ОРГИИ

Српската старлета Тијана Ајфон доби лисици на рацете затоа што во Бјелина организирала кокаински оргии и илегално ја преминувала границата. … Продолжи со читање Мајка и е воспитувачка, татко и земјоделец, а таа СТАРЛЕТА која организира КОКАИНСКИ ОРГИИ