Српската старлета Тијана Ајфон доби лисици на рацете затоа што во Бјелина организирала кокаински оргии и илегално ја преминувала границата. Со години таа е во медиумите заради своето скандалозно однесување, а малкумина знаат дека е девојче од село и од чесно семејство кое има проблеми заради неа. 

Мајка и на Тијана Ајфон е  воспитувачка во градинка, а татко и е земјоделец. Домот го напуштила кога имала 18 години, но се зарекла едно нешто – Во село не се враќа!

– Луѓето таму не сфаќаат дека сум поинаква. Мајка ми знае што равотам и како заработувам. За мене може да зборувате сешто, но мајка ми не ја чепкајте. Сакав поинаков живот и си заминав од дома, рекла Тијана во една прилика.