Барбара и Тина Шегетин се прославија за време на „Големиот брат“ пред седум години. Барбара во тоа време веќе беше силиконска убавица, но не и нејзината сестра Тина. Сепак, и тоа сега се смени.

Во нивната родна Хрватска, двете ги сметаат за силиконски убавици, но главно ги нарекуваат пластични, коментари за кои велат дека не допираат до нив. Сега тие живеат во Белград и се сосема различни од тоа време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin) on

Барбара Шегетин, која има 30 години, вгради силикони, а според хрватските медиуми, нејзината мајка за тоа задоволство на ќерка си искеширала 2.500 евра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Šegetin ?? (@tinasegetin) on

Од друга страна, Тина Шегетин (28) беше во центарот на вниманието во скандалот кога се шушкаше дека се степала со поранешната девојка на нејзиното сега веќе поранешно момче.

За време на „Големиот брат“, таа беше голема љубов на тогашниот победник Дарко Спејко, а потоа беше и природна убавица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moje sve. ?‍??❤️

A post shared by Tina Šegetin ?? (@tinasegetin) on

Имено, според информациите на хрватскиот портал „24 сата.хр“, таа се разведе по само година и пол брак во кој беше со Црногорецот Рачо Јовановиќ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Šegetin ?? (@tinasegetin) on

– Не живееме заедно три месеци. За тоа време, ги доставивме документите за развод, но немаме непријателски односи. Едноставно, нашите ликови и мисли не се согласуваа и ние доаѓаме од две различни средини – рече Тина за порталот „24 сата.хр“ и тогаш рече дека била иницијатор за разводот.

Сега е во Белград и живее заедно со нејзините мајка и сестра, а нејзиниот изглед е речиси целосно променет од троа време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Tina Šegetin ?? (@tinasegetin) on