По одличните обработки на „Ја излези Ѓурѓо“, „Нешто ќе те питам бабо“, „Слушам кај шумат шумите“… момците од Некст тајм утре ќе ја претстават и својата верзија на „Прошета се Јовка Кумановка“. Промоцијата ќе се одржи во НУЦК “Трајко Прокопиев” – Куманово.

„Горди сме што со оваа обработка заедно ќе заокружиме 500 години Куманово и веруваме дека Македонија повторно ќе ужива во уште една наша обработка!!! Очекувајте не !!!“, велат Мартин и Стефан.