Викендов за време на полицискиот час на територијата на Општина Аеродром ќе работат следниве маркети и ресторани, кои ќе примаат нарачки и ќе вршат достава:

1. ТДППУ ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ СКОПЈЕ тел. за достава 075/499-782 и 075/499-129
2. ПРО ЛОГИСТИК МАХ ДООЕЛ СКОПЈЕ (ресторан) тел. за достава 072/575-756, 070/355-686
3. ЕКВИРИБЛИУМ РЕСТОРАН 02/6090-555 [email protected]
4. ТОП ПЕТ-КОМ ДООЕЛ 070/822-929, 02 3225-111 и 02 2434-449
5. ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ 070/220-882, 02 6160-977 [email protected]
6. ЛОКФЕМ-С ДОО ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ 078/868-111 и 02/613-8080 [email protected]
7. МТМ – ТАМИ ДООЕЛ СКОПЈЕ [email protected]
8. РИСАЛ КАТИЦА ДООЕЛ (Горно Лисиче) 075/264-000 [email protected]
9. ИВА МАРКЕТ 18 ДООЕЛ Долно Лисиче [email protected]
10. ЗОМА ДООЕЛ 075 550 532
11. РОЈАЛ БУРГЕР 1 075/414-141 078/870-000
12. ТИНЕКС нарачки на e-tinex.mk
13. ИНЕСЕР КОМПАНИ ДООЕЛ ресторан Турист 072 646 888
14. ПАКЕТ МАРКЕТ ДОО СКОПЈЕ [email protected]

Дежурни аптеки ЕУРОФАРМ Поликлиника Јане Сандански 02 2462-334сабота од 8 до 15 часот и ЗЕГИН ТОБАКО 2 02 246-3239.

извор: Makfax