Марија Шерифовиќ го украси своето тело со уште една тетоважа.

Имено, пејачката на Инстаграм објави фотка на која позира заедно со тату мајсторот кој што во тој момент ја црта нејзината рака.

Фина приказна во комбинација со кафе и сладолед, напишала Марија над фотката.