Синот на Марина Туцаковиќ Милан Лача Радуловиќ. удрил по најголемата фолк ѕвезда Светлана Цеца Ражнатовиќ, прозивајќи ја на социјалните мрежи, на нејзина сметка, а сега по овој повод се огласила неговата мајка Марина Туцаковиќ.

Имено, таа на прашање да го искоментира цел овој случај, останала во чудо:

– Молам?! Не знам дека Лача тоа го изјавил. Дали сте сигурни? Не сум се слушнала со него, така што незнам за тоа – рекла Марина. Сепак,

Марина истанала дека ништо неможе да го расипе длгогодишното пријателство со пејачката

– Цеца и јас сме во стандардно одлични односи и не постои апсолутно никаков проблем помеѓу нас. Баш ме изненадивте сега со оваа информација! – додала зачудено Туцаковиќ.

Како за потсетување, нејзиниот син бил прашан за мислење на новата песна “Ми“, која неодамна ја објавил Дино Мерлин, Лаша одговорил:

– Јас сум повеќе за, како што гледам сите тие воени хушкачи, кои сега безпомошно сакаат да се лустрираат, местото да им е во Холандија во градот на искупување, Мерлин, Цеца и т.н. – напишал Радуловиќ, каде што корисниците на социјалните мрежи веднаш ја рашириле оваа вест.