Успешната азербејџанска манекенка Махбуба Мамаџада (23) одлучила да ја продаде својата невиност за минимум 100.000 евра, бидејќи, како што вели, „сака нејзината мајка да биде горда на неа”.

– Мојата мајка направи се за мене, сега јас сум на ред. Сакам да биде горда на мене. Сакам да и купам куќа и да ги платам студиите во странство, пишува списанието „Мирор”.

Таа ја нуди својата невиност преку агенција која се занимава со посредништво меѓу вакви понуди и богати мажи кои се подготвени да го платат тоа. Махбуба има и лекарска потврда дека навистина немала сексуални односи досега.

Убавата девојка објасни дека својата невиност ја продава за најмалку 100.000 евра, со цел да и купи на својата мајка куќа, а себе си да си плати факултет во странство, но и да замине на некое патување низ светот.

Махбуба моментно работи во една турска модна агенција, но сака на сите можни начини да му помогне на своето семејство.