Тоа ќе биде случај во второто коло, кога ќе играме против Полјаците, кои, впрочем, како домаќини, постојано ќе играат од 20:30 часот.
Претходно, на 15 јануари, против Франција ќе отвориме во 18 часот, а во последното коло од групната фаза, на 19 јануари, со Србија ќе затвориме во терминот од 18:15.
Ако Македонија ги исполни целите и се пласира во главната фаза и таму ќе ги има истите два термина, од 18:15 и од 20:30. Првенството почнува на 15 јануари, а трае до 31 истиот месец.

Македонија – Франција 15 јануари 18:00
Македонија – Полска 17 јануари 20:30
Македонија – Србија 19 јануари 18:15