-Црвено-жолти, влегуваме во десеттиот ден на, како што сите коментираат – до сега најполните со убава енергија маршеви за Заедничка Македонија, велат од иницијативата.

Ова е распоредот за денес:
1. Скопје-17ч
2. Прилеп-18ч
3. Куманово-18ч
4. Штип-18ч
5. Кичево-18ч
6. Битола-17ч
7. Струмица-17ч
8. Охрид-17ч
9. Велес- 17ч
10. Кочани- 17ч
11. Кавадарци-17ч
12. Неготино-17ч
13. Свети Николе-18ч
14. Делчево-17ч
15. Гевгелија-17ч
16. Крива Паланка-17ч
17. Ресен-18.30ч
18. Радовиш-17ч
19. Пробиштип-18ч
20. Берово-17ч
21. Валандово-17
22. Виницa-18ч
23. Крушевo-17ч