На Фејсбук страницата „Подгорочки времеплов“ деновове се појави фотографија од плажа која ги насеа сите.

Имено фотографијата е направена во Будва, каде постар граѓанин се појави во „интересен“ костим за капење.

Под објавата имаше коментари со кои го критикуваа човекот, но имаше и такви кои го подржаа.