Фудбалерот Душко Тошиќ веќе некое време игра во Кина, а деновиве на гости му се ќерките, внуката, сестра му и сопругата Јелена Карлеуша со која по се изгледа конечно малку од малку ги стабилизираа односите. Тошиќ ај што со семејството е сместен во ултра луксузен хотел и на Јелена и купил кола од неколку стотици илјади евра, буквално ужива во децата во разно-разните активности и лудории кои им се на располагање во хотелот. 

На фотката која ги насмеа сите се Душко и ќерките Ника и Атина, сите во ист стајлинг – во бели бањарки и со исти Мики Маус влечки.

Душко и папучи кога носи со стил се!