Да бидеме реални, секој маж страда од сантиметри, имајќи предвид дека сме свесни дека хрватскиот просек е 13 сантиметри, рече Марко. Антон заклучи дека би сакал да знае како другите кандидати ги освојуваат жените. Со илјадници години, мажите дискутираа за една иста работа, а тоа се сантиметри, рече Антон Рудан (45) во епизода на шоуто „Суперпар“.

Додека женскиот дел седеше и слушаше што предвидува астрологот за нив, мажите зборуваа за тоа како нивните подобри половини не gi знаat сантиметриte. – Со напредокот на човештвото, некои мажи сфатија дека сантиметрите веќе не се важни. За жал, оваа група на масаta сè уште се бори и се поти околу секој сантиметар – додаде Рудан. Мажите потоа коментирале што мислат нивните жени за тоа што се десет инчи. Стјепан Вујновиќ Балкано (26) ги насмеа сите кога рече дека Маријета мисли дека подлактицата и е долга десет сантиметри. – Да бидеме реални, секој човек страда од сантиметри, имајќи предвид дека сме свесни дека хрватскиот просек е 13 сантиметри – рече Марко Вучковиќ (39).

Антон заклучи дека би сакал да знае како другите кандидати ги освојуваат жените. Додека разговараа за големината, жените го испрашуваа астрологот за нивните односи. Николана се прашуваше дали нејзиниот сопруг е задоволен од животот што го водат. – Да, но како би било да го газиш уште повеќе? – рече астрологот и ги насмеа сите. Потоа објасни дека Марко бара мазохизам. Ратка праша дали сите четири од нив се во финалето, а Тео одговори потврдно.