Го однеле родителите детето во ЗОО, а малиот почнал да плаче и моли родителите да му дозволат да јава на магарето. Кога на мајката и` здодеало да слуша како син и` плаче, се завртела кон сопругот и рекла: – Дај, веќе еднаш земи го детето и стави го на грб!