Хрватската пејачка Нивес Целзиус не престанува да ја шокира јавноста со своите провокативни изданија. Со последната објава повторно воодушеви многумина свои следбеници кои верно чекаа да го видат раскопчано нејзиното деколте и бујната предница на нивната миленичка во ново издание.

Овој пат, Нивес облечена во тесно припиени фармерки и карирана кошула, доволно раскопчана за од неа да извира и да се прелева нејзината раскошна предница, позираше во природа… Но, не сама, туку со магаре. И тоа машко…

 

„Што да ви кажам, мажите и магарињата ми јадат од рака.. Шиме не е исклучок. Зарем  не е најслаткиот на светот?!“ – напиша Целзиус и наиде на многу коментари кои првенствено беа насочени на сметка на нејзиниот изглед, ама и на „добро истренираниот Шиме“, кој ја пикна главата кај што му е најслатко, па покажа и надолу и нагоре, што се’ умее „тренирано машко магаре“.

А кога вака расна убавица како Нивес ќе го истренира, Шиме знае што треба да бира… Знае Шиме што е добро „виме“!

Дали се’ остана само на еден тренинг, јадење од рака и главата на вистинското место на љубопитниот Шиме или цицлестата Нивес стигна малку и да го појава, не добивме се’ уште дојава?!

Како и да е, тренираниот Шиме очигледно брзо учи, па следниот пат, може сешто да се случи! Или што би рекле, Шиме повеќе да посака, отколу само да и јаде од рака?!

Извор: Вистина