Дали познавате луѓе чиј љубовен живот секогаш звучи многу повозбудливо од вашиот? Можно е причината за ова да се сокрива токму во нивниот хороскопски знак.

Поточно, една британска анкета открила дека хороскопскиот знак кој го води највозбудлив љубовен живот е Водолијата. Иако многумина би претпоставиле дека станува збор за Шкопријата, која зрачи со неверојатна интимна и привлечна енергија и се смета за еден од најпознатите страствени знаци во во хороскопот, всушност Водолијата е таа што многу почесто доживува неверојатни интимни авантури.

Водолиите не се срамат од своите желби и нивната фантазија, а интимниот однос е забавна авантура за нив, во која секогаш се подготвени да пробаат нешто ново. Нив не им се непознати ниту играчките, а воедно може слободно да ги споделите вашите најинтимни фантазии со нив, без страв дека ќе бидете исмеани.

Тие се особено активни во текот на летото, поради што истото им е омилено време во годината, затоа немојте да се изненадите доколку за време на вашиот летен одмор се споите со некоја Водолија.