Новинарката Снежана Лупевска преку нејзиниот фејсбук профил го искоментира недешниот однос на министерката за Финансии Нина Ангеловска и министерот за Економија Крешник Бектеши.

Таа потенцираше дека и двајцата министри покажаа непрофесионалност, цинизам и некултира а го пофали нејзините колеги новинари за нивната префесионалност велејќи дека тие одлично ја познаваа темата и дека достоинствено им возвратија на навредите.