Луна Џогани (24) одлучи наводно да заврши факултет. Победничката на „Задруга 2“ реши да стави крај на нејзината поп кариера и да инвестира дел од парите што ги заработи од шоуто во образование.

– Луна се запиша на Менаџмент со туризам на приватен универзитет, но помина само неколку испити и влезе Задруга! Потоа, таа не се појави на факултет три години. Таа неодамна се откажа од својата кариера во пеењето и почна да размислува за што може да направи. Таа ми кажа дека е многу пореална и дека почнува да се гледа себеси како жена како прави нормална работа, а за тоа и треба диплома, вели пријателката на Луна, додавајќи:

Таа исто така ми кажа дека е вознемирена што многумина ја нарекуваат глупава и необразована, па затоа сака да им покаже дека не е така. Хејтерите постојано и пишуваат дека нејзините ривалки Кија Коцкар и Јелена Пешиќ имаат завршено факултет, за разлика од неа која смао се влече по ријалити шоу.