Веридбата на Луна Џогани и Марко Миљковиќ одекна во регионот. Никој тоа не го очекуваше, бидејќи тие имаа бурна врска од самиот почеток. Сепак, романтичниот чин во присуството на најблиските, освен Анабела, се случил во ресторан и од тогаш идните младенци не престануваат да прават планови.

Луна откри дека многу зборувале за венчавката, но и дека точно знае каква венчаница ќе облече:

Уште како дете имам во главата каква венчаница сакам, ќе ја шијам и ќе биде совршена за мене. Ќе биде долга, всушност, ќе имам две: една за забавата и една за пред олтар. Тоа е во мојата глава со години, односно најмалку четири години.

Луна  исто така планира да биде и млада мајка

– Секако, тоа е во план, но не зависи од нас, туку од Бога – вели Џorогани.

Тие тврдат дека не се караат како во риалити шоуто.

– Можеби ќе се расправаме малку за домашните обврски, но тие кавги од „Задруга“ и овие надвор немаат никаква врска со врската. Ние се караме и се помируваме по 15 минути и како никогаш да не сме се скарале, тоа е повеќе дискусија за тоа кој што оставил во куќата и што треба да се направи.

Нивната веридба покрај честитки, донесе и навредливи коментари, еве што вели за тоа

– Не размислуваме за хејтерите. Штом се интересираат за нашите животи и не следат по стапките, сите тие се наши обожаватели – вели таа