Луна Џогани, победничка во втората сезона на реалното шоу неодамна ја напушти „Задруга“ бидејќи не се натпреваруваше, а во Шимановци, во финалето влезе нејзиниот Марко Миљковиќ, како и нејзините родители Анабела Атиас и Гаги Џогани.

Џогани на тој начин се најде во дилема за кого да навива. Се чинеше дека не е и тешко бидејќи таа сподели фотографии со сите на Инстаграм и реши да ги поддржи сите.

Како и да е, ако се погледне во редоследот по кој таа даде поддршка на некого, тоа го стори прво за своето момче Марко.

Потоа, таа и даде поддршка на нејзината мајка Анабела.

И на третото место беше Гаги. Таа имаше ист текст за сите и не ги издвои: „Честитки до моите финалисти! Ве сакам“.