Популарната пеачка и фудбалерот не штедат кога е во прашање простор во кое ќе живее целото семејство.

Подолго време во медиумите е актуелно тоа што Јелена и Душко ќе купат куќа со што оваа информаија ја потврдила и пеачката.

Поп пеачката пред камери на домашните медиуми раскажала дека таа и Душко Тошиќ, купиле куќа во Белграда во која наскоро и ќе се вселат.

“Точно е дека купивме куќа но не во Кина, како што се зборуваше, туку во Белград” и навела дека куќата има пет купатила, каде што таа и Душко ќе користат посебни купатила, бидејќи тоа било “клуч за секој успешен брак”

Да потсетиме, пред извесно време се шушкало дека брачниот пар можеле да ја купат куќата на Драган Стојковиќ Пикси. Споменатата куќа, се наоѓа на Дедиње, има пет спални соби и три гостински, четири купатила како и теретана и сауна. Во дворот се наоѓа голем базен, како и објект предвиден за послугата.

Јелена била одушевена од тоа што е пространа , изградена во барок, со стилски намештај, што има базен и теретана. Најважно од се што нема соседи, со што приватноста и е загарантирана”, рекол извор близок на парот.