Милица Тодоровиќ и Теодора Џехверовиќ вчера гостуваа во шоуто на Огњен Амиџиќ, па направија вистинско шоу, веднаш откако започна емисијата. 

Имено, Милица држеше импланти во рацете, па ја праша Теодора, бидејќи има вградени силикони, како се чувствува да има такво нешто во себе. Потоа ја праша дали може да и ги допре силиконските гради.

„Меко е, не е толку тешко“, рече Милица откако ја повлече раката во деколтето на Теодора. 

Двете важат за одлични шоумени, па не е изненадувачки што малку се пошегуваа во шоуто во живо.