Напнати во самиот старт.

Нова сезона на реалити “Парови“ започна, после прогласување на победничката на Иваниа Бајиќ.

Иванија добила 30.000 евра и круна, а сега новите учесници се подготвени да престојуваат во вилата.

Прва учесничка во реалити која ќе зачекори во куќата е Лепа Лукиќ, која нагласила дека без неа ништо не се може.

– Мое мото е додака живеам да бидам на сцена. Сакам дружење, се дружам сите. Ќе бидете задоволни од моја страна – рекла Лепа Лукиќ.

После Лепа Лукиќ влегол и Игор Мичиќ (сопственик на ресторан во Нови Сад).

Меѓу први учесници кој пристигнал во вилата на Парови е и Марко Перовиќ.