За младата пејачка Лена Чолак јавноста дозна преку нејзиното учество во популарниот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ кое и донесе регионална слава.

Лена која особено го привлече вниманието на медиумите сега шокираше со за многумина чудно признание.

Пејачката ги изненади гледачите пред малите екрани со изјавата што се однесува во врска партнерите, како и со своите „правила“ за мажите.

Помуваат неколку месеци пред да легнам со мојот дечко. Практично сум невина, рече Лена Чолак во емисијата “Ами Џи шоу”.

Се разбира ваквата изјава донесе поделени коментари кај фановите, додека едни и честитаат, други сметаат дека лаже.