x

Левски и официјално го смени тренерот

Петар Хубчев повеќе не е тренер на екипата на Левски. Тој е си замина од клубот, а на негово место е доведен Георги Тодоров. Тој денеска го имаше и првиот треенинг како стратег на Левски.

Ова се дел од промените кои се случуваат во овој клуб во изминатиот период, а реално ги има многу. Од раководни сруктури, до сопственицчки пакети, па се до играчки кадар. Многу нешта во Левски допрва ќе се решаваат, а во моментов улогата на спасител на ситуацијата барем што се однесува до тренерското место му е доделена на Тодоров.

 

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата