Австралиската пејачка и актерка Делта Годрем (во средина) ја бакнува креаторт Бруно Чиави за време на промоцијата на нејзината нова колекција на долна облека во Сиднеј. Колекцијата која е трен во цела Австралија и Нов Зеланд е инспирирана од италијанската и египетската мода. Навистина чудна комбинација, но сепак одлижно изгледа нели?!!