Ова не е сцена од цртан филм или монтажа, сцената е реална иако начинот на кој оваа пудла се крие од газата не изгледа вистинито. Но ова куче едноставно мрази капење и морало да најде начин како да се „спаси“: 

Погледнете ваква сцена не сте замислувале ни во најлудите соништа: