Ужас, и по кревети почна да ни влегува човеков, се смее поранешната пратеничка на СДСМ и актерка, Софија Куновска, алудирајќи на вчерашната cкaндалозна изјава на премиерот, кој вели дека нема да дозволи „кpиминалци, еден суетен новинар и еден пeдер“ да ја yрнат владата.

Добро утро!

Добри сте?

Се беше јасно уште од времето на “жицата за алишта” а камо ли пак од времето на “мрчат”. 
Само не сфатив дали “светел” по повод последнава квалификација.

Ужас, и по кревети почна да ни влегува човеков ???

Останува нејасно само како се чувствуваат “големите демократи” во владата, собранието и партијата по повод овие интелектуални височини made by Zeta Zeta..

P.S. Важно !!! Ако нема, да се воведе задолжителен здравствен преглед каде се проверува деловна способност за функционерите ?