Дагестанецот Гаџимурад Антигулов, професионален ММА борец, направил хаос на една свадба на која пијан ги малтретирал гостите и предизвикал тепачка. 

Во видеото се гледа како Антигулов, облечен во сина кошула со црн качкет на главата, седи крај масата во пијана состојба и гаѓа со храна жена од соседната маса. 

Така почнало се. Останатото е историја. 

И да, неколку луѓе зваршиле со повреди, а еден во болница.

После се, борецот се извинил за непријатноста и го платил лекувањето на човекот кој бил најлошо повреден и на болничко лекување.