Ова не се очекувале од него

Иако работните обврски во целост се стопирани, пејачката Ана Бекута се свртела кон исполнување на приватни обврски, а најмногу во негување на својот сакан, Милутин Мркоњиќ.

Бидејќи за оние кои имаат повеќе од 65 години движењето во целост е забрането, Ана е задолжена за сите обврски вон нивниот дом.

Сепак, Мркоњиќ за една телевизија открил како ги поминува деновите во самоизолација.

“Се придржувам на карантин 300 посто. Ана е одлична домаќинка, само несака тоа да го каже. По цел ден готви, тоа го прави и кога не е на работа, но сега нон-стоп ми брмчи по дома. И реков дека е полоша од корона“, искрен бил тој.

Тие двајца на овој начин истакнале дека е од голема важност да водиме сметка за себе, како и да ги почитуваме пропишаните мерки и времето да го поминеме во својот дом.