Холандија е земја која е преполна со канали, а нејзините жители обожаваат да се возат со бродови по нив. И тука добиваат разно-разни „идеи“… 

Една Холанѓанка добила малку чудничка идеа, додуша планот и бил добар, ама реализацијата лоша. Еве што сакала, а што направила!