Дали знаевте дека Србија е високо рангирана во светот на порнографијата во овој дел на Европа кога станува збор за ѕвездите? Порно-мапа на Европа со прецизни податоци за бројот на ѕвезди во оваа индустрија е објавена на страната на Инстаграм „Terrible Maps“.


Прикажан е бројот на порно ѕвезди на милион жители, а судејќи според таа мапа, Србија има околу 10 од нив. Од земјите на поранешна Југославија, само Словенците се посилни, додека доминираат Романија и особено Унгарија, која има околу 750!