-Како можевте да прегазите 52 луѓе. -Ми откажаа кочниците низ удолнината. -Па, зар не можевте да свртите некаде на страна. -Можев, лево имаше двајца луѓе, десно на автобуската 50. Помислив подобро да ги згазам овие двајца отколку тие 50. Кога го згазив првиот овој другиот идиот отрча кај другите.