На социјалните мрежи се појавија фотографии на кои се гледа дека знамењто на Косово се вее од згрдата на општинската тераса заедно со знамето на Македонија н на општината.

Нема информации кој и зошто го поставил таму, како што засега нема ниту официјален став на општината или градоналачалникот.