Короната веќе со мсеци трае, а ѕвездите од естрада немаат настапи и практично останале без работа и заработувачка. Многумина од нив се снашле на разни начини користејќи ја својата популарност и рекламирање бројни производи.

Изгледа дека и Ана Николиќ се прилагодила на ситуацијата.

Имено, една од најпопуларните пејачки на естрада во последно време има турбулентни ситуации во приватниот живот, од кога нејзиниот бив сопруг Раста Ѓуриќ е уапсен, а покрај тоа и работната, поради недостаток на ангажмани.

Ана во свој манир објавила фотографија во Луна парк пишувајќи дека нашла нова работа.

Секако, тоа било само шега, а фановите со задоволство ја прифатиле.