Онлајн продавницата Асос со својот потег ги воодушеви купуваќите ширум светот. Во морето совршени манекенки на кои се им стои совршено, избрале нивните производи да ги рекламира ВИСТИНСКА жена. 

Жена со вишол, со целулит, со стрии – нешто што се сметаше за табу и не смееше да се види на рекламите. 

Жените ширум светот го поздравиле потегот и искоментирале дека конечно можат да се поистоветат со манекенка од реклама.