Комичар стана претседател на Украина, ама ВИСТИНСКИ КОМИЧАР!

Украинскиот комичар Володимир Зеленски убедливо победи во вториот круг од изборите и ќе стане следниот претседател на државата, покажуваат резултатите … Продолжи со читање Комичар стана претседател на Украина, ама ВИСТИНСКИ КОМИЧАР!