Ford Mustang и неговите возачи во Америка имаат лоша репутација. Не поминува ден ако некој не се судри, понекогаш на особено имагинативен начин.

„Еве зошто возачите на мустанг имаат лоша репутација. Излегов со девојката на еден од моите омилени паркинзи, а потоа се појави момче со мустанг 5.0 и реши да прави „дрифтови”, напишал Брајан Калдерон во описот на видеото.

Браја ги снимал егзибициите на другиот возач, па дури и го фатил моментот кога забавата пропаѓа, односно кога типот успеал на празен паркинг да си го уништи возилото. Замиселе удрил во бандера, впрочем, таа била и единственото нешто во кое можел да удри.