Зошто луѓето сакаат да прават лудории на мотори баш на сите не ни е јасно. Веројатно, причините си ги знаат само мангупите.

Некои ја учат лекцијата, па им доаѓа памет, како и типов од видеово, кому со гаранција после ова нема да му текне да се качи на мотор. А еве и зошто: