Кога станува збор за „откачено“ однесување, се чинин дека некои жени нема да застанат се додека не ја достигнат целта.

Нема нешто што ќе ги сопре нив а ова го докажуваат и нивните „откачени“ дела. Колку што се неверојатни толку се и смешни овие нивни однесувања.

На фотографиите подолу ќе ги видите најоткачените работи кои ги прават жените а малку се тие кои ги разбираат причините.