Сопругата смислила совршен подарок за роденденот на сопругот. Имено, совршениот подарок го ставила во кутија која е слична на онаа во која се сместува часовникот од Епл што тој одамна го посакувал, а неговата реакција решила да ја сними.

 Ох, навистина, часовник?!”, но кога ја отворил кутијата имал што да види – позитивен тест за бременост. 

Видеото завршува со солзи и коментар – Ќе добиеме бебе…

[video:https://youtu.be/3x9U5cOPLro]